O nas

PODJETJE

IEM

zagotavlja dostop do tima ljudi z razvito mrežo znanj strojništva, tehnologije in gradbeništva. Ponujamo dodano vrednost na različnih nivojih tehničnih detajlov in v mnogih fazah življenjske dobe projekta. Običajne naloge, ki jih opravljamo, segajo od idejnih zasnov projektov in svetovanja pri izbiri opreme, do izdelave projektne dokumentacije in sistemov na ključ. V vsakem primeru je delo opravljeno kot prispevek k dosežkom vašega razvojnega teama pod njegovim vodstvom ali vodstvom projektnega managerja.

Kaj zmoremo?

IEM-ovemu timu ni skupna le strokovnost, navezuje se tudi na razvito lastno bazo intelektualne lastnine. Oboje je v veliko pomoč našim strankam pri konfiguraciji lastnih izdelkov in razreševanju integracijskih ter optimizacijskih dilem. Poleg tega nam sodelovanje z domačimi in tujimi parterji omogoča zagotavljati najprimernejše možne rešitve.

Viri

IEM izvaja projektne in inženirske storitve s pomočjo teama inženirjev in mreže svetovnih ponudnikov opreme in storitev. Spoštujemo načelo podjetja, da delujemo neodvisno in neprednostno do kateregakoli ponudnika. Področja tehnologij, ki jih pokrivamo, nam omogočajo integracijo različnih strokovnosti in znanj, tam in takrat ko jih potrebujete.

Investicijsko svetovanje

Kako lahko vaše podjetje prihrani denar in posluje še učinkovitejše? V katero izboljšavo procesov naj podjetje investira? Katera izmed opcij opreme prinaša najvišji donos in kdo so primerni dobavitelji? Mi odgovorimo na ta vprašanja.

Kaj zmoremo?

V IEM-u nismo eksperti samo na področju tehnike, storitve zagotavljamo s timom, ki združuje finančno in inženirsko znanje za rešitev vsakršne investicijske naloge, ki sega od konceptnih ocen investicij in študij izvedljivosti do investicijskih programov in projektov na ključ.

Viri

IEM izvaja investicijsko svetovanje s teamom izkušenih inženirjev, MBA in ekonomistov. Uporabljamo posebej razvite programske modele in kompleksne simulacije delovanja v povezavi z lastno bazo znanja in mrežo ponudnikov opreme in storitev.